tiistai 24. lokakuuta 2017

Kyselylomake vihdoin valmis


Sophary, minä ja Sam Chann purkamassa evaluaation kiemuroita.
Tässä evaluaatioprojektissa ollaan menty soutaen ja huopaen. Tuli vähän takapakkia kun huomasimme että khmerin kielisessä kyselylomakkeen käännöksessä oli kysytty kahdessa peräkkäisessä kysymyksessä 'Mistä pidät Krusa-FMn ohjelmissa?' Toisen kysymyksen olisi pitänyt olla - mistä et pidä jne.
Kysymys on sen verran oleellinen että meidän täytyy aloittaa tutkimus alusta. Toki jo nyt noin sata täytettyä kyselylomaketta analysoin, mutta ne käytetään vain alkutestausaineistona.

Toinen jatkuva tiimiämme vaivannut ongelma on kyselylomakkeiden eri versiot ja erilaiset yhdistelmät kysymyksiä eri lomakeversioista.  Tänään sille tuli loppu ja meillä vihdoin on pdf muodossa khmerinkielinen ja suomenkielinen kyselylomake. Sopharyn (alla) käännösapu on kuluneen kahden päivän aikana ollut tarpeen.
Sophary odottaa toista lasta syntyväksi marraskuun lopulla. Ensimmäinen, Hezekaih on 1 vuosi ja 4 kk. Puoliso Allan on Kriisiradiomiehiä. Mike Adamsin kanssa hän tuli juuri kouluttamasta BBCn nepalilaisia työntekijöitä kriisiradion käytössä.
Heidän kotonaan on aivan tyypillinen kambodzalainen sohvakalusto - raskaasta puusta. Jostain syystä kambodzalaiset tykkäävät raskaista puukaapistoista ja pöytäkokonaisuuksista. Eivät ainakaan pölyty, eikä kukaan niitä varasta kun ovat niin raskaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti