perjantai 9. kesäkuuta 2017

Phnom Penh rakentuu

Taksikuski pudotti minut hotellille. Kyllä, minä selviän tästä itsekseni Krusa-FM radioasemalle.Sanoin taksille että saa mennä matkoihinsa.
Mutta ei. Katselin ympäristöä. Ei näkynyt yhtään tuttua kadunkulmaa.
Äkkiä kuski kiinni. Kirkasväriseen liiviin pukeutunut vartijamies johdatti minut kuskin autolle, joka oli parkeerattu puiden oksien varjoon."Voisitko viedä minut myös radioasemalle". Tarvitsin taksia vielä kuskaamiseeni.

Ajelimme pitkää katua jonka päässä näkyi korkea radiomasto. Olen tuon maston nähnyt aiemminkin, ja useita kertoja kävellyt katua no. 516 sitä kohti. Mutta kadun varrella oli ihan outoja rakennuksia - lisäksi kadun varteen oli ilmestynyt kaksi yliopistoa ja yksi kansainvälinen koulu. Katu oli siis sama, mutta sen varrella olevia rakennuksia rakennettu uusiksi. Kadun varrella on oppilaitosten lisäksi kahviloita yksi toisensa perään. Uusin tulossa  Budapest -nimellä.

Radioaseman kyltti oli vaihdettu vastaamaan uutta nimeä - Voice of Love, Rakkauden ääni. Aika kaunis nimi radioyhtiölle. Muuten Krusa-FM:n rakennus oli samanlainen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti