tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kuuntelijatapaaminen


Sunnuntaina oli reissuni toinen kuuntelijatapaaminen. Krusa-FMn työntekijä Lovely Chann FB profililtaan, tekee Sansan tukemaa perjantai-iltaista kontaktiohjelmaa nimeltä Illan lohdutus. Lovely Chann tuntee kontaktiohjelmansa kautta monia naisia jotka kuuntelevat Sansan tukemaa Naiset Toivon Lähteellä –ohjelmaa.

Matkustimme tiimimme kanssa (kuvassa takana vasemmalta autonkuljettaja Pong Puha, Lovely Chann, Susma, minä ja edessä valokuvaaja Daneth) Krusa-FMn pakettiautolla (jonka Dr. Billy Kim Koreasta on lahjoittanut heille) parisen tuntia Kampong Chamin kaupungista Vietnamin rajalle päin, niin että lopulta olimme kylässä josta olisi ollut vain 20 km Vietnamin rajalle. 

Kun saavuimme paikalle n. Klo 11, kuulimme että meitä oli odotettu jo kaksi tuntia. Porukalla oli ollut jumalanpalvelus aamulla. Paikalla oli noin 50 henkeä, puolet naisia, puolet miehiä ja loput lapsia. He olivat iloisia nähdessään meidät. Ei ollut mitään kiirettä kotiin. 

Lovely Channilla on tietty kaava miten hän hoitaa kuuntelijatapaamiset: ensin muutama hauska leikki, sitten kuunnellaan n. 10 minuutin pituinen radio-ohjelma porukan tarpeista riippuen. 

Kuuntelun jälkeen siitä keskustellaan ja rukoillaan. Lopuksi jokainen saa kynän, ja Krusa-FMn ohjelma-aikataulun.
Eräs hauska leikki oli kun kynää kuljetettiin toisen käsivarrelta toiselle. Toinen on numeroista, täytyy muistaa milloin tulee itselle annettu numero. Reaktioleikki. Yleensä ottaen leikit ovat hauskoja ja vapauttavat tunnelmaa. Tämänketaisessa tapaamisessa oli verrattain paljon miehiä, mutta he istuivat kaikki omassa nurkassaan takana, ja osallistuivat tapahtumaan pienemmässä määrin kuin naiset. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivoista ja värikkäistä Aasian-tuulahduksista! Turvallista matkan jatkoa!

    VastaaPoista