maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kevättä Soulissa ja Dr.Billy Kim

Tänään laskeuduin utuiselle Soulin lentokentälle. Soulin lentokenttä on Incheon-nimisellä saarella, joten koneen laskeutuminen vaikuttaa helpolta, meren yläpuolelta suoraan kiitoradalle.

Arvattavasti FEBC Korean yhteyshenkilö Kim Yoo oli meitä, Juha Auvista ja Erja Tillgreniä ja minua vastassa.

Iltapäivällä pääsimme käymään hotellimme vieressä olevassa puistossa. Siellä linnut liversivät, kukat avasivat nuppujaan, ja hiirenkorvia näkyi pajuissa - kevät.

Illalla oli FEBCin vuosikokouksen avajaiset. FEBC-Korea täytti kuluneena vuonna 60 v, ja sen kunniaksi oli järjestetty kaikenlaisia juhlallisuuksia. Suuri FEBCin lasten kuoro oli tehnyt konserttikietueen USAaan.  Kaikenlaisia kuuluisuuksia kuten entisiä Etelä-Korean hallinnon virkamiehiä oli osallistunut vuosipäivään.

Dr. Billy Kim on FEBC-Korean ydin. Hänen ympärilleen kytkeytyy monenlaiset isot projektit. Vaikka hän on jo yli 80-kymppinen, silti ääni on vahva ja mieli kirkas. Hänen kättensä kautta moni on tullut siunatuksi. Kun hän kävelee, ihmiset hiljenevät arvostaen harmaahapsisen Herran palvelijan ohikulkua.

Dr. BillyKim lupasi puheessaan, että Etelä-Korea tulee auttamaan muita maita. Tämä oli hyvää kuultavaa, sillä täällä ollessa huomaan, miten paljon hyvinvointia korealaisten kristittyjen parissa esiintyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti