tiistai 4. huhtikuuta 2017

Sansasta FEBCin partneri

Tänään oli Sansalle, FEBCille ja minullekin historiallinen päivä. Sansa hyväksyttiin FEBCin neuvoston yksimielisellä päätöksellä FEBCin kumppaniksi. Tätä ihmettä on leivottu parisen vuotta.

Prosessi alkoi siitä kun minä ehdotin että Sansa voisi hakea FEBCin jäsenyyttä. Viestintä olisi helpompaa suoraan FEBCistä Sansaan, eikä minun tarvitsisi olla välikätenä kahden järjestön välillä. Mutta asia ei ollutkaan niin yksinkertainen kuin luulin.

Siitä alkoi neuvottelu- ja keskusteluprosessi, kummankin osapuolen johtajat; Sansan Juha Auvinen ja FEBCin Ed Cannon, vierailivat tutustumassa toisiinsa ja toistensa työympäristöihin. Vain siten oikeanlaista kumppanuutta voi syntyä.

Viimeisen kuukauden aikana kumppanuussopimusta luonnosteltiin ja kirjoitettiin uudelleen ja uudelleen. Viimein tuli valmis sopimuspaperi ulos....ja tänään viimein sen kuulin presidentti Ed Cannonin suulla..."FEBC kutsuu Sansan kumppanikseen, jotta jo tällä hetkellä erinomainen, vuosikymmeniä kestänyt suhde voi vahvistua. "Täten Sansasta tuli FEBCin historian ensimmäinen kumppani.

Juha puolestaan muistutti että Sansa on tehnyt FEBCin kanssa yhteistyötä 43 vuotta, alkaen Kiinan työstä, ja laajentaen sitä Mongoliaan, Kambodzaan ja moneen muuhun maahan.
Kuvassa Sansan Juha Auvinen ja FEBCin presidentti Ed Cannon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti