sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Korealainen senioriskootteri

Kävin tänään kansainvälisessä Union -kirkossa. Se sijaitsee kristillisen Yonsei yliopiston alueella. 1900-luvun alun lähetystyöntekijät perustivat Koreaan lääketieteellisen tiedekunnan, ja siitä poiki sitten kokonainen iso yliopistoalue.

Kirkossa laulut ja saarna olivat englanninkielisiä. Tosin koreankielinen englanti on välillä vaikeaa meikäläisen ymmärtää. Kirkossa oli myös maisema-arkkitehtuuria opettava professori. Hän oli käynyt Helsingissä ja kehui miten suomalaiset ovat luontoa rakastavaa ja säästävää kansaa.

Kirkon jälkeen tapasin myös tämän seniorin skoottereineen. Kyseessä on sähköllä ladattava kolmipyöräinen skootteri, jolla voi huristella korkeintaa 20 km/h. Se latautuu 8 tunnissa. Satulan alla olevassa Hello Kitty-laukussa oli sadetakki ja skootterin laturi.


Kirkon jälkeen keskustelutuokiolla tiimiläiseni Bob vaimonsa Barbaran kanssa vasemmalla, ja oikealla on lähettitoverini Saipanin ajoilta Brigit Adams. Keskellä seisoo FEBC-Korean kansainvälinen koordinaattori Yong-soo Kim.

Ja tässä tiimiläiseni opiskelevat karttaa. Kameraan katsoaa filippiiniläinen Vicki, joka meni muutama vuosi sitten naimisiin Saipanilla toimineen insinöörin David Creelin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti