perjantai 7. huhtikuuta 2017

FEBC-Korea on suuri tekijä

FEBC-Korea on lähettänyt kristillisiä radio-ohjelmia 1950-luvun puolivälistä lähtien. Koreassa on ollut lähetystyöntekijöitä sitä ennen 1900-luvun vaihteesta eteenpäin. Ja kokonainen raamattu koreaksi ilmestyi jo vuonna 1911. Jotta hengellistä pohjaa on. Ja sille on rakennettu vahva talo. Ihan konkreettisesti. Kolmisen vuotta sitten FEBC-Korea rakensi 7-kerroksisen radiotalon. Siinä on konserttihalli, ja radio- ja tv-studioita.

Sen huomaa siitä että FEBC-Korealla on omia lasten ja nuorten kuoroja. Lisäksi on yhteistyötä monella tapaa maailman hädän auttamisessa. Tänään olimme Rwandan kansanmurhan uhrien muistoksi järjestetyssä muistotilaisuudessa, jossa puhui Rwandan suurlähettiläs. Rwandan kansanmurhan alkamisesta on tänä vuonna kulunut 23 vuotta, ja sen kunniaksi sytytettiin 23 kynttilää. Japanin Kirjelaatikko-ohjelman tuottaja Keiko Yoshizaki on tässä sytyttämässä kynttilää.
FEBC-Korean suuruuden huomaa myös siitä että FEBCillä on kaksitoista paikallista radioasemaa. Jokaisella on oma miesjohtajansa. Rivistön naisjohtaja on USAssa toimivan Korean radioaseman johtaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti