maanantai 17. heinäkuuta 2023

Bangkok 17.7.2023


Saavuin Bangkokiin aamukuuden ruuhkaan. Hotellille päästyäni menin korttelilenkille. Ja kukapa siellä tuleekaan vastaan ihan alussa - Jonathan Mortiz, Thaimaan työn väistyvä johtaja. Hänkin oli aamulenkillä. 

Luit oikein. FEBC-Thaimaalla on uusi johtaja, Sumet, insinööritaustainen mies. Haastattelen häntä huomenna uudella OSMOtaskukameralla, jonka Sansa pikaisesti toimitti minulle ennen lähtöäni. 

OSMO on tosi kätevä pikkukamera. Mahtuu pikkutaskuun ja sieltä helppo vetää kadunkulmassa ja ryhtyä toimiin. FEBC-Thaimaalla on uusi kamera- ja videtyyppi, Park, nimeltään, ja hän osoitti sitä kohtaan kiinnostusta. 

Palaveerasin etnisen työn johtajan Noppakumin kanssa aamupäivän. Tehdeään etniseen työhön google lomake jolla voivat nykyistä helpommin koota dataa. 

Jälkihoitoporukan ja Sumetin kanssa meni iltapäivä. Sumet käänsi thaista enkuksi ja päinvastoin. Hienoa että täällä on taas kielenkääntäjä, kun Kamoltip jäi eläkkeelle viime syksynä.

Pari työntekijää oli pätevöitynyt kursiilla niin että ovat nyt virallisesti tuottajia todistuksineen. Pohdimme myös miten tehdä työtä nykyistä sujuvammaksi. Sosiaaliseen mediaan ja digitaalisuuteen Sumet aikoo panostaa. Ja seurakuntien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Ao. graafista näkee että millenialaihin eivät mainnostajat enää satsaa (pienet keltaiset pylpyrät).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti