keskiviikko 17. toukokuuta 2023 17.5.2023

EMDC:ssä on oiva tilaisuus tavata febciläisiä työtovereita. Olen tavannut täällä Indonesian uuden johtajan Yoke Pribadin puolisoineen, Pakistanin johtajan Saleem Shahadin, sekä Pakistanin ohjelmajohtajan ja FM-asemien ja sosiaalisen median tuottajan. Tänään juttelin Mongolian Wind FM tyyppien Boogii, Chenzoo, Tomroo ja Jagaa kanssa. Boogiin mielestä EMDC:n anti on teoreettisempaa kuin se kouutus joka heillä oli Mongoliassa ennen tänne tuloa. Mongolian oma sosiaalisen median koulutus oli kuulemma käytännöllisempää. Siinä muuten Ilkka Kastepohja ja Ville Hoikkala oli USAlaisten kouluttajien ohella opettamassa. 

Ruokailutilanteet ovat oivat mahdollisuus tutustua ihmisiin ja olen solminut täällä monia uusia ystävyyksiä ja kontakteja. Eilen esittämäni tutkimusesityksen jälkeen olen myös saanut olla opastamassa muita tekemään konsensus-ryhmiä. Yksi tällainen ehkä Keniassa. 

Parasta antia aamupalalla on ao. kaksi immunitteettiä kohottavaa juomaa, toinen inkiväärillä mauestettua, toinen pandan lehdillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti