keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

 Penprapa, Peu ja Kamoltip

Tänään työskentelin näitten naisten kanssa. 


Penprapa tekee Heartfriend-ohjelmaa FEBC-Thaimaan paikallisasemille. Ohjelmaan sisältyy kolme laulua, joista yksi kristillinen.  Paikallisradioasemien lisäksi (28 aseman ympäri Thaimaata) sitä kuunnellaan FB:n kautta ja mobiiliapplikaatiossa. Studiotyö ja suhde yleisöön on muuttunut valtavasti digitaalisen median myötä. Nyt yleisö jättää kommenttejaan ja kuviaan FB:n virtaan. Äitienpäivän aikaan äidit ja lapset lähettävät yhteispotrettejaan Penprapalle. 

Joku saattaa muistaan Kamoltipin ja hänen Suomen-vierailunsa juuri ennen koronasulkuja. Hän kävi Suomessa siskontyttärensä avustamana helmikuussa talvipakkasilla. Hän on juuri äskettäin jäänyt eläkkeelle FEBC-Thaimaan työstä, asuu 91-vuotiaan isänsä kanssa, auttaen häntä tarvittaessa, Kamoltip vapaaehtoisesti on FEBC:n jonkun perustuslaillisen johtokunnan johtaja. Lisäksi hän silloin tällöin, kuten tänään auttaa kääntämisessä.

Peun kanssa kävimme läpi miten tehdä pivot-taulukoita hänen yleisötietokannastaan. Saimme selville että Bangkokiin kontaktoivista ihmisista 60% on kristittyjä, 30% buddhalaisia, 5% muslimeja, ja lopuista ei tiedä. Muslimit ovat enemmäkseen Thaimaan etelä-osassa. Hnekilökunta toivoo että jatkossa ei-kristittyjen osuus suurenee myös kontaktoivien keskuudessa. Osa tietokannassa olleista on entisiä buddhalaisia tosi.

FEBC-Thaimaan raamattukirjekurssin osaanottajista valtaosa on buddhalaisia. 
Tässä Penprapa soittaa hetken ohjelmansa alkua FB:ssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti