torstai 20. heinäkuuta 2023

 Ping Pong

Aasiassa ihmiset mielellään valitsevat sellaisen nimen joka ulkomaalaisen on helppo muistaa. Ping Pong on sellainen. Hänen  oikea nimensä on Sukunlaya. Tänään opetin helpon pivot-taulukon tekemistä Ping Pongille. Hän käyttää Access-tietokantaa mutta Excelissä on helpompi työstää dataa. Tilastolliset tarpeet eivät ole suuren suuria, kunhan saa aineiston siistiksi (ei kirjoitusvirheitä etc.).

Ping Pong perheenäiti, 10- ja 3-vuotiaan lapsen äiti. Avioitui 24 vuotiaana lahu-etnisen miehen kanssa. FEBC:illä hän on ollut seitsemisen vuotta. Hän vastaa raamattukirjekurssin tilastoinnista ja vastausten tarkastimesesta yhdessä Ratrin kanssa.
Eräs syy miksi uskoontulleet eivät halua mennä kirkkoon, että heillä ei ole ystävää siellä. Ptäing Pong ei osannut sanoa sitä englanniksi mutta google kääntäjä tuli apuun. Joten FEBC:n jälkihoitohenkilöt menevät yhdessä uuden kristityn kanssa kirkkoon, ovat linkkinä, ystävinä.

Torstai-illalla vaihdan maisemaa Phnom Penhiin. Tässä vielä vasemmalta Ping Pong, Ratri, Pui ja Suwit. Suwit on IT tyyppi ja hän työstää nyt uutta Google analytics nelosta saamaan yhteyttä webbsivujen tilastoja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti