perjantai 23. helmikuuta 2024

 23.2.2024


Sawati kaa

eli tervehdys Bangkokista. Saavuttiin tänä aamuna neljästään, Sansan Annaleena, Keuruun entinen ja nykyinen lähetyssihteeri Marja-Leena ja Leena sekä minä. Majapaikkaan emme heti voineet kirjautua, joten suunnistimme FEBCin asemalle, FEBC Christian Media nykyään (huom. ei siis radio pelkästään). 

Sen opimme heti tänään kun saimme seurata miten PingPong suoraan FB liveen tekee Count Down -ohjelmaansa. Studioon oli ostettu uusia monitoreja mahdollistamaan tämän. Isossa monitorissa näkyy FB kuva PingPongista. Ohjelmassa käsiteltiin ihmisten tottumuksia ja tapoja. Välillä oli musiikkia, thainuorten säveltämien laulujen loppukilpailusta. Bangkokin studiorakennuksen kokoontumishuone on uudistettu. Se on raikas olemukseltaan ja väreiltään. Sinne on hankittu myös uusi iso näyttö, jonka avulla koulutuksia hoidetaan. Samanlaisen näytön näin aikanaan Chennaissa UELCI:in kokoontumishuoneessa. 
Lounaalla söimme kalaa ja riisiä ja vihreää teetä. Oli mukavaa viettää aikaa työntekijöiden kanssa. Oikealla matkakumppanini Keuruun ev.lut. seurakunnasta, Marja-Leena Lähteenmäki ja Leena Santaniemi ja Annaleena Pakkanen Sansasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti