sunnuntai 25. helmikuuta 202425.2.2024 KUUNTELIJATAPAAMISESSA


Kaikki alkoi 31 vuotta sitten kun Suchart Phonraksa ryhtyi kuuntelemaan thai-kielistä Sydänystävä -ohjelmaa Ang Thanin maakunnassa, parin tunnin päässä Bangkokista. Tapasimme perheen, jonka vanhemmat ja tytär ovat kuunnelleet tätä ohjelmaa. 

Noina vuosina Suchart on ehtinut kuluttaa viisi radiota (kuvassa pitää niitä sylissään). Nyt hän on ilman radiota. Hän sanoo että kuuntelee Sydänystävä -ohjelmaa tyttärensä puhelimesta. Mutta FEBC:in työntekijät toivat hänelle nyt kuuntelijatapaamiseen oman pikkuradion. Nyt hän voi taas kuunnella silloin kun haluaa eikä ole riippuvainen tyttärensä puhelimen käytöstä.

Kuvassa oikealta on Suchartin 42-vuotias tytär Bunjong Phonraksa, ja Suchartin vaimo Chom ja siskontyttö. He kaikki kuuntelevat samaa ohjelmaa, jonka tuottaja on Penprapa, "Penn".
Kuvassa keskellä on Penn. Hän halusi tulla kuuntelijatapaamiseen, vaikka oli juuri pari päivää aiemmin menettänyt isänsä. Hautajaiset ovat ensi pe-la (2.-3.3), ja Penn pyysi rukoilemaan niiden puolesta. Isä ehti 40 päivän sairaala-aikanaan osoittaa lähimmäisenrakkautta monelle ja evankelioida ja näin jätti jäljen moniin potilaisiin ja hoitajiin. Rukoillaan myös lohdutusta surun keskellä Pennille, hänen äidilleen ja sisarelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti