tiistai 29. tammikuuta 2019

Delhin lentokentän ihanat jonot


Intian kirjojen lukemiset vaihtuivat Delhin lentokentällä karmeaan todellisuuteen. Etsin Jetwaysin pistettä josta saisin maihinnousukortin Patnaan menevään lentokoneeseen. Muutamien satojen jouksumetrien ja usean neuvon jälkeen löysin viimein aulan jossa luki Jetways. Mutta jonossa oli satoja ihmisiä. Päätin etten ainakaan voi etuilla koska intialaiset katsovat länsimaisen etuilua varsin karsaasti. Mutta kun vieressäni oleva henkilö päättäväisesti marssi erillään olevalle tyhjälle tiskille, minä menin perässä. Ja sain kortin Jetwaysin koneeseen nousuun. 

Tämän jälkeen vielä oli toinen toivottomalta tuntuva satojen ihmisten jonomuodostelma turvatarkastukseen. En voinut muuta kuin luottaa hyvään Jumalaan ja rauhoittua. Niinpä vähitellen pääsin kuin pääsinkin turvatarkastukseen, ja läpi muutaman harjoituskerran jälkeen.
Sitten taas lisää jouksumetrejä portille 43. Hikisenä sinne saavuin, ja kuulin että portti onkin 34 ja toisessa päässä rakennusta. Siinä juostessani minulle tarjosi apuaan lentokentän avustaja pikkuautollaan. Loppumatka menikin huilatessa. 

Lyhyesti: Delhin lentokentällä tarvitset ainakin 3 tuntia vaihtoaikaa mikäli joudut vaihtamaan konetta niin että otat matkalaukun ulos ja menet uudestaan sisään kotimaanlennolle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti