perjantai 1. maaliskuuta 2024

 1.3.2024

TWR JA TOIVOA NAISILLE


TWR:n toimistolle on hotellistamme FEBC:in läheisyydestä vain 5 km:n matka. Se taittui kätevästi tuk-tukilla. TWR:n pihapiiri on viihtyisä monine mangopuineen. Toimistot ovat siistit. Rakennuksen yläkerrassa kokoontuu sunnuntaisin Enjoy Phnom Penh -seurakunta. 

Kimsong Haun, TWR:n johtaja esitteli työtä. Yhtenä uutena avauksena on projekti jarai-kansanryhmän auttaminen. Jarait asuvat Kambodzan-Vietnamin rajamailla. Mielenkiintoista että myös FEBC lähettää lyhytaalloilla samaiselle ryhmälle kristillistä ohjelmaa. TWR käyttää speaker boxes sisältöjen jakamiseen. 


Tutustuminen Toivoa Naisille (TN) -koordinaattoriin  Ith Pisey'hin oli vierailumme kohkohta. Hän oli juuri palannut 3 kk kestäneeltä äitiyslomalta. Nyt isä ja anoppi hoitavat vauvaa kun Ith on töissä. Hänen apunaan toimistossa on vapaaehtoisena toimiva Sreymich Chea. Hänellä on graafinen tutkinto, mutta hän mieluummin auttaa hengellisessä työssä. Alla Sreymich ylittämässä katua, Annaleena ja Sam Chann taustalla.Päivän päätteeksi Sam Chann oli järjestänyt kuuntelijatapaamisen. Kuvassa vasemmalta Vanny Nhem, puoisonsa Sim Chhunleang, Sokheta ja Sathiavattey. He ovat sukulaisia keskenään. Vannyn lähisuku on ensimmäisen polven kristittyjä. Vanny tuli uskoon kuuntelemalla radiota, Sokheta taas käymällä kirkossa. Heille Krusa-FM:n kuuntelu on lähinnä uskoa tukevaa ja rohkaisvaa. He mainitsivat rukousohjelman, perheohjelman ja sielunhoito-ohjelman kuuluvaan parhaimmistoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti