sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Opiskelijoita tapaamassa

Kun saavuin Phnom Penhiin, huomasin etta jatin lapparin laturin Bangkokiin konferenssihuoneen poydan alle. Tama tarkoittaa sita etta paivitan blogiani toisten koneilla eika minulla ole mahdollisuutta pistaa bluetoothilla kuvia. Tanaan kavin elektroniikkakaupasta kysymassa josko olisi MacBook Airin laturia. Olis kolmen viikon kuluttua jos nyt tilaa ja se maksaa 120 dollaria. Eli yritan parjata paivan ilman sita, ja maanantai-yona lennankin jo kotiin.

Tanaan oli mukava paiva kun menin Intaleiden kanssa tapaamaan luterilaisen opiskelijamajatalon opiskelijoita. Olipa mukavaa porukkaa, reipasta, innokasta, lahes jokainen nosti katensa kun kysyin haluasitteko tehda haastatteluja. Ainakin 30 haastattelijaa, suurin osa heista miehia.

Kirkon alussa heilla oli hauska kilpailu - pastori luki jakeen ja opiskelijoiden piti loytaa se omasta raamatustaan jostain kohtaan. Eniten paikkoja oikein loytanyt sai pikkupalkinnon.Opiskelijaporukan pastori on nuori kambodzalainen, mutta talla kertaa vieras saarnasi - Intiasta, Keralasta kotoisin oleva pitkanhuipea lahetti. Kuvien lataamisen jatan Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti